Η Σχεδία Τα νέα μας Δραστηριότητες Εκπαιδευτικό Υλικό Links Επικοινωνία

Τα νέα μας >>

Εικόνες των παιδιών της Δραπετσώνας ταξιδεύουν με το Μετρό.

Μετρό Συντάγματος και Κεραμεικού

 

Η Μ.Κ.Ο. «Σχεδία», Κέντρο Παιδαγωγικής και Καλλιτεχνικής Επιμόρφωσης, συνεχίζει τις εκδηλώσεις  που διοργανώνει με γενικό τίτλο : «Με μια εικόνα ταξιδεύω», για τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας και δράσης στον τομέα της καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού και της ενδυνάμωσης ευάλωτων ομάδων μέσω της τέχνης.

Γι’ αυτό περάστε από τους σταθμούς του Μετρό του Συντάγματος και του Κεραμεικού την εβδομάδα από 22 έως 28 Οκτωβρίου και  κοιτάξτε τις εικόνες που σας στέλνουν τα παιδιά της Δραπετσώνας μέσα από τη ζωγραφική τους.

Η ΣΤΑΣΥ φιλοξενεί την μίνι έκθεση στο πλαίσιο του Metrostages γιατί κάθε λεπτό που προσηλώνουμε το βλέμμα μας στα μηνύματα  των παιδιών κερδίζουμε νεότητα και αλήθεια.!

 
 

 

Οι ζωγραφιές έχουν γίνει στο πλαίσιο του «προγράμματος εξωσχολικής απασχόλησης για την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού μέσα από την τέχνη και την αυτο-οργάνωση»  που υλοποιείται στη Δραπετσώνα με χρηματοδότηση από το Hellenic Hope Foundation,  χορηγία του ίδρύματος Α. Γ. Λεβέντη και τη συνεργασία του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.

 

Η Σχεδία | Τα νέα μας | Δραστηριότητες | Εκπαιδευτικό υλικό | Links | Επικοινωνία

Καΐρη 23, Ν. Σμύρνη - Τηλ/Φαξ: 210-3218590
ανάπτυξη και φιλοξενία Technopolis SA